Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Krommepad in Laren

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Laren. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Nieuw te huur: In het prachtige hart van Laren NH, op een unieke locatie gelegen, volledig gemeubileerde en karakteristieke vrijstaande ShortStay Guesthouse.

Het gastenverblijf is in 2013 geheel gerenoveerd en van alle luxe voorzien! Het gastenverblijf heeft in totaal 2 slaapkamers op de 1e verdieping, heeft een grote open woonkamer met een mooie zit- en eetkamer en een keuken. Deze shortstay accommodatie is volledig gemeubileerd en TURN KEY.

Conditie:
- Huurperiode: minimaal 3 maanden, maximaal 6 maanden
- Beschikbaar per direct
- Huurprijs EUR 2.750 per maand
- Voorschot g/w/e/internet/tv EUR 250
- Inschrijven is niet mogelijk
- Borg is 1 maand huur
- VBO-screening van toepassing
- Huisdieren in overleg
- Goedkeuring door verhuurder

Bijzonderheden:
- Gelegen in het centrum of Laren NH, nabij Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
- Hele leuke en gezellige straat
- Gratis parkeren in de straat
- Volledig gemeubileerd Gastenverblijf
- ShortStay accommodatie
- Inclusief WIFI

Plaats:
Het centrum van Laren heeft een gezellige sfeer, een grote diversiteit aan winkels en restaurants en kenmerkt zich als kunstenaarsdorp. Laren heeft ook de grotere winkels zoals Hema, Blokker en Albert Heijn. Anderzijds worden er veel lokale activiteiten ontwikkeld, is er een museum/theater (Singer), hockeyclub, voetbalclub, basisschool, voortgezet onderwijs, tennisclub, diverse fitnessscholen en een zwembad. Daarnaast heeft Laren veel gezellige restaurants met leuke terrasjes.

Het Guesthouse is gunstig gelegen tussen Amsterdam (30 minuten rijden), Utrecht, Amersfoort (25 minuten rijden) en Hilversum (circa 10 minuten rijden). Reistijden met het openbaar vervoer zijn: Amsterdam CS (47 minuten), Utrecht CS (57 minuten), Amersfoort (38 minuten) en Hilversum (18 minuten). De internationale school ligt op 12 minuten met de auto, 28 minuten met het openbaar vervoer. De openbare bushalte ligt op een paar minuten afstand.

Deze woning wordt aangeboden door NEWCURB Makelaars, specialist in woningverhuur in 't Gooi en Randstad. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor!

De informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt onzerzijds echter geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Vrijstaande woning
Stad Laren
Wijk/buurt: Laren-Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart