Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Zevenend in Laren

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Laren. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime gemeubileerde dubbele bovenwoning met twee slaapkamers, twee badkamers en terras in centrum Laren.

Het appartement is recentelijk geheel gerenoveerd en verkeert in nette staat. Met een vloeroppervlakte van ca. 100m2 verdeeld over twee verdiepingen, biedt het appartement ruimte aan meerdere bewoners of zelfs kantoor aan huis.

U beschikt over een eigen opgang met een beschutte buitenplaats op het zuiden. In de hal een garderobe en toilet. Op de eerste verdieping een ruime living met een moderne open keuken voorzien van kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Ramen rondom maken een lichte en zonnige etage. Aan de achterzijde biedt een deur toegang tot een balkon en brandtrap. Op deze woonetage is een grote slaapkamer met eigen douche en wastafel.

De zolderetage is geschikt als slaapvertrek of werkruimte. Hier is een tweede toilet met separate badkamer voorzien van ligbad en wastafel. De wasruimte biedt plaats aan een wasmachine en de CV ketel.

Rustig gelegen aan het Zevenend met de Brink, winkels en terrasjes vlakbij.

Laren ligt in het hart van het Gooi, en is ook het oudste dorp. kunstenaars maakten er in de negentiende eeuw een bruisend villadorp van. De lange geschiedenis is overal voelbaar, en geeft Laren zijn bijzondere charme.

Ook vandaag nog is de Brink het hart van Laren. Hier is het karakteristieke gezicht van het oude dorp goed te zien. Er staan Saksische boerderijen, bijzondere winkels, gezellige terrasjes en uitstekende cafés en restaurants.

- Per 01/07/23023 beschikbaar
- Maximaal 2 delers
– Turn key (volledig gemeubileerd)
– Dubbel glas
– 2 slaapkamers
– 2 maanden borg

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Appartement
Stad Laren
Wijk/buurt: Zevenend
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart